Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over LaVie zorg

Over LaVie Zorg

La-viezorg is een onderneming met veel ervaringen binnen de ambulante begeleiding waarbij uw wensen als onze client voorop staan. Bij LaVie Zorg heeft u een vast aanspreekpunt. LaVie zorg staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en mede menselijkheid. U wens is mijn uitgangspunt.

Mijn motto luidt dan ook "'IEDER MENS IS UNIEK.

La-viezorg bekijkt samen met u en/of de gemeente, welke begeleiding u nodig heeft en of u in aanmerking komt voor ondersteuning door de gemeente (WMO).

De ontevredenheid over de geleverde begeleiding is de aanleiding geweest voor het bestaan van La-viezorg. Door middel van een persoonlijke aanpak hoopt La-viezorg de bestaande ontevredenheid weg te nemen.

De roep om zorg kan bestaan omdat de groep ouderen vanwege lichamelijke beperkingen allerlei taken niet meer zelfstandig kan uitvoeren en de jongeren die vanwege een psychische aandoening in een sociaal isolement zitten en niet het vermogen hebben tot sociale functioneren in de maatschappij.

Er wordt samen met u gekeken naar de zorgbehoefte en de mogelijkheden.

Missie:

Respect voor individuele kenmerken als karakter, achtergrond, cultuur en eigen leefstijl van onze medemens vind ik belangrijk. La-viezorg stelt de client centraal en heeft als missie het ondersteunen, behouden en /of bevorderen van kwaliteit van het leven. Kwaliteit betekent dat wat we doen, past bij het leven wat mensen willen leiden binnen hun (on)mogelijkheden.

keuzevrijheid, zelfredzaamheid eigen regie en veiligheid staan hierbij centraal. Dit vraagt om vraaggerichte zorg die de individuele kwaliteit van leven van de client ondersteunt. Samenwerking tussen de zorgprofessional, de client en haar ondersteuners staat bij La-viezorg hoog in het vaandel. Iedereen die bij het zorgaanbod betrokken is wordt gestimuleerd actief mee te denken hoe de beste zorg aan een specifieke client geboden kon worden. 

La-viezorg kan zo efficienter en doelmatiger werken en de kwaliteit van de zorg verhogen.

Visie:

La- viezorg heeft ten visie om mensen zolang mogelijk te ondersteunen om weer eigen regie te kunnen geven aan hun leven. La-viezorg staat voor, vertrouwen, respect en kwaliteit in de zorg.

Ieder individu heeft zijn eigen identiteit, waarden, normen, en overtuigingen. Deze kenmerken zorgen ervoor dat wij individuen zijn met unieke eigenschappen.

Zorgverlening komt in aanmerking met het privedomein van mensen, waarbij de zorg in staat moet zijn om open en vriendelijk te zijn, waarbij de zorgbehoevende kan worden begrepen als een uniek individu.

Onder mijn zorg/begeleiding versta ik ondersteuning en alle vormen van dienstverlening die ik als onderneming kan bieden aan mijn cliënten maar ook aan onze zorgverleners. Ik maak hierbij gebruik van kennis, inzicht en vaardigheden en houden rekening met de cultuur waarbinnen mijn cliënten en zorgverleners leven en werken. Niet de ziekte of beperkingen staan centraal, ik stel de cliënt centraal op die wijze dat de mens met zijn of haar speciale zorgdraag zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en functioneren.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren