Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Onze Diensten

Diensten

Ambulante Begeleiding/Thuisbegeleiding: 

LaVie Zorg is erop gericht uw weg naar herstel te ondersteunen, ongeacht of uw psychische klachten tijdelijk of chronisch van aard zijn. Dit doen we door u stap voor stap te begeleiden richting uw doelen. Uw begeleider denkt met u mee in mogelijkheden en helpt u leren omgaan met uw beperkingen. Samen bepaalt u de richting en de stappen die u wilt zetten, zo houdt u regie over uw eigen leven.

Maatschappelijk werk:

Als begeleider zijn wij vooral verantwoordelijk voor de praktische ondersteuning in het dagelijks leven. Tevens onderhouden wij nauw contact met derden. Als Maatschappelijk werker hebben wij kennis van de sociale kaart.

Activerende Begeleiding:

Door middel van de activerende begeleiding wordt uw functioneren en mobiliteit verbeterd. Hierbij valt te denken aan: gesprekken, trainingen en oefeningen om gedrag en sociale vaardigheden te veranderen en/of te verbeteren.

Gezinsbegeleiding:

Als gezinsbegeleiding is het ons doel de eigenkracht van gezinnen en hun omgeving te versterken. Wij zetten ons actief in voor het verbeteren van het gezinsfunctioneren, het actief opsporen en reduceren van risico’s ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen binnen gezinnen met hulpvragen door het opstellen en het laten uitvoeren en coördineren van het gezinsplan waarbij het vergroten van de zelfredzaamheid van de gezinnen voorop staat.

Jongerenwerker:

Als jongerenwerker weet je hoe je jongeren kan begeleiden die het thuis of op school moeilijk hebben. Je helpt ze bij het maken van opleidingen en werk, en organiseer je activiteiten waarbij je jongeren samenbrengt en van de straat houdt. Indien nodig werken we samen met scholen, gemeente, buurthuizen, reclassering, politie en justitie.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren